banner



Lancôme Hypnôse Senses Riecht Wie

hypnose sensesElixir distinctiv, feminin, usor picant, dar moderat al casei Lancome, parfumulHypnose Senses echilibreaza o varietate larga de note savuroase cu subtonuri proaspete si devine un parfum care are un efect magnetic asupra simturilor. Lancome Hypnose Senses se schimba de la nuantele violete ale editiei originale Lancome Hypnose in culorile insorite ale sezonului cald. Lansat in luna iunie a anului 2009, parfumul anunta zilele calde de vara, cu acordurile calduroase echilibrate armonios de un buchet floral opulent, accentuand totodata frumusetea si bogatia aromelor naturale.

Hypnose Senses te poarta intr-o calatorie olfactiva memorabila, departe de zgomotul si dinamica monotona a cotidianului. Odour este calea spre o evadare intr-un loc unde domneste linistea si unde iti poti rasfata simturile cu arome naturale si revigorante.

LANCOME HYPNOSE SENSES ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

O singura pulverizare a noului parfum al brandului recunoscut mondial, Lancome, reuseste sa lase pe pielea purtatoarei indicii care spun in diferite tonuri de voci povestea unor mirosuri rafinate.

Hypnose Senses are o constructie matura care combina notation de piper, mandarina, trandafir si miere cu esente de osmanthus, benzoin, patchouli, boabe de tonka si cistus. Parfumul ofera o deschidere conventionala care incita simturile cu notele de piper si mandarina. Treptat, inima te invaluie intr-un amestec floral bogat in care trandafirul joaca rolul principal pe scena parfumata. Osmanthusul are o prezenta difuza care adauga un plus de complexitate si senzualitate indescriptibila parfumului. Mierea se revarsa si ea in aceasta compozitie si creeaza o aura de senzualitate molipsitoare. Senzatia este oarecum abstracta, in podida unor viziuni in referinte naturaliste. In curand, subtilitatea rasinoasa isi confront aparitia si se scufunda in scent parfumului. Acordurile de patchouli, benzoin si cistus aduc echilibru si stabilitate aromei si o imbraca intr-un vesmant lemnos care ofera o noua viziune acestui floral bogat.

In mod evident Hypnose Senses creeaza sentimentul ca se contopeste cu pielea si creeaza practic un al doilea strat. Mirosul devine omniprezent intr-un mod extraordinar si lasa doar niste indicii intendance manifesta o prezenta. Capacitatea parfumului de a se dezbraca de personalitate pana la punctul de a se uita pe piele este complet uimitoare. Hypnose Senses se asterne nu numai pe piele, ci si in mintea purtatoarei. Parfumul se joaca cu simturile tale si cu trairile intense pe care ti le provoaca prin acordurile subtile si intense in acelasi timp.

Hypnose Sense nu miroase ca un parfum, pur si simplu miroase a tine. Intr-un modernistic unic si spectaculos, parfumul devine una cu purtatoarea si se impregneaza in toti porii sai. Compozitia submineaza complet ideea ca un parfum trebuie sa aiba o prezenta puternica si sa fie distinctiv intr-un mod definit si reuseste sa va prezinte in fata celorlalti intr-un mod personal si diferit. Hypnose Senses pur si simplu reuseste sa infrumuseteze si sa aduca fiecarei femei acel ceva care ii lipseste pentru a fi de-a dreptul fermecatoare.

Designul parfumului este o expresie a frumusetii si a feminitatii desavarsite. Sticla este superba in simplitatea ei cristalina. Denumirea parfumului se poate citi pe partea de sus a capacului. Forma este imprumutata de la Lancome Magie (1950), insa de aceasta data este mai alungita si mai opulenta.

Campania de publicitate a noului parfum Lancome Hypnose Senses surprinde frumusetea celei intendance a defilat si pentru originalul Hypnose, atragatoarea Daria Werbowy. Frumusetea formelor sale deseneaza o harta a dorintei care este foarte previzibila in esenta Hypnose Senses.


PRO:

  • Daca sunteti in cautarea unui parfum usor de purtat, intendance sa corespunda cu o atitudine lipsita de griji, atunci probabil o sa doriti sa intrati in lumea esentei Lancome
  • Un parfum excelent pentru primavara si vara
  • Mirosul este persistent

CONTRA:

  • Aspectul nu este atat de surprinzator precum sugereaza numele parfumului

Concluzie:Hypnose Senses are o feminitate senzoriala, fiind un parfum care poseda o senzualitate jucausa si united nations omagiu al fiintei care produce senzatia de a doua piele. Compozitia este o interpretare libera si luminoasa a acordurilor florale asezonate cu notele de rasinoase subtile si comunica atat prin indicatiile vizuale, true cat si prin cele olfactive united nations mesaj care spune ca scent Lancome este un amestec special care va ofera sentimentul unicitatii.

Source: https://www.infoparfum.ro/lancome-hypnose-senses/

0 Response to "Lancôme Hypnôse Senses Riecht Wie"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel